Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

Szolgáltatásaink – a fénymásolás és a nyomtatás kivételével – ingyenesek. 

Kölcsönzés

Ha beiratkoztál a könyvtárba, a kölcsönözhető dokumentumokat hazaviheted. Figyelj arra, hogy az olvasójegyed mindig legyen nálad, mert csak azzal tudsz kölcsönözni!

Előjegyzés

Akkor kérheted, ha be vagy iratkozva. Erre akkor lehet szükség, ha a keresett könyv megvan ugyan a könyvtárban, de valaki  jelenleg már  kikölcsönözte. A kötetet a könyvtárba való visszaérkezésekor félretesszük, és telefonon értesítünk, hogy elviheted.

Tájékoztatás

A legkülönfélébb kérdések megválaszolásában a gyermekkönyvtárosok segítenek lexikonok, enciklopédiák, számítógépes adatbázisok felhasználásával.

Helyben használat

A kézikönyvtárban található lexikonok, enciklopédiák, atlaszok, szótárak vagy egy-egy témát részletesen leíró könyvek a segítségedre lehetnek. A gyűjteménynek ez a része nem kölcsönözhető, csak helyben böngészhetsz, kutathatsz, olvashatsz.

Fénymásolás, nyomtatás

Helyben fénymásolunk és nyomtatunk!
Díjtételeink:

·        Fénymásolás: 15 Ft / oldal

·        Nyomtatás számítógépről, fekete-fehér: 25 Ft / oldal

Internethasználat

Ha beiratkozott olvasónk vagy, olvasójegyed felmutatását követően használhatod a gyermekkönyvtár számítógépeit. Naponta egy órát  internetezhetsz. Amennyiben nincsenek előjegyzett vagy várakozó olvasók, ez az időtartam meghosszabbítható.

Kacifánt játéktár

Programnaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31